Bedrijfseconomie voor de collectieve sector

Bedrijfseconomie voor de collectieve sector is een studieboek over de toepassing van bedrijfseconomische methoden en technieken in de collectieve sector. Het boek verkent niet alleen de mogelijkheden maar ook de grenzen van die toepassing. De voorloper van deze uitgave heeft zijn sporen in het onderwijs al verdiend. Ook voor wie zich 'in de praktijk' bezighoudt met de bedrijfsvoering in de collectieve sector is dit boek van dienst.

Interactief oefenprogramma

Hieronder kunt u een interactief oefenprogramma bij Bedrijfseconomie voor de collectieve sector downloaden. Dit programma is ontwikkeld door de Universiteit Twente.

Om het programma te kunnen openen hebt u de gratis plug-in 'Authorware Web Player' nodig. Als u klikt op de link hieronder verschijnt waarschijnlijk een pop-upblokkering. Klik op de pop-upblokkering en volg de aanwijzingen op het scherm om de de plug-in te installeren.

Het oefenprogramma zal in de toekomst worden aangevuld met een onderdeel over ‘budgettering en controle’. Houd deze website daarom in de gaten.

Werkboek met extra opdrachten

Bij Bedrijfseconomie voor de collectieve sector hoort een werkboek met extra opdrachten en casuïstiek. Deze kunt u hieronder downloaden, in pdf-formaat.

Om het pdf-bestand te kunnen openen hebt u Adobe Reader nodig.